Kolekcija: Garšvielas (pulveri)

Default collection image
  • Sinepju Pulveris

    Asais, skābais pulveris mērcēm un garšvielu maisījumiem.

    Parastā cena No €3,90
    Parastā cena €4,68 Izpārdošanas cena No €3,90
  • Piecu Piparu Maisījums Malts

    Izteiksmīgs piecu piparu šķirņu maisījums

    Parastā cena No €7,90
    Parastā cena €9,48 Izpārdošanas cena No €7,90
  • Pipari Melni Malti

    Klasisks, spēcīgs piparis jebkura ēdiena garšvielošanai

    Parastā cena No €5,90
    Parastā cena €7,08 Izpārdošanas cena No €5,90
  • Muskatrieksti Malti (Maisījums)

    Saldā, silta garšviela cepumiem un mērcēm.

    Parastā cena No €9,90
    Parastā cena €11,88 Izpārdošanas cena No €9,90
  • Lauru Lapas Maltas

    Maltas lauru lapas - zemisks, aromātisks aromāts zupām un sautējumiem

    Parastā cena No €4,90
    Parastā cena €5,88 Izpārdošanas cena No €4,90
  • Kurkuma Malta

    Zeltaina, zemes garšviela karijiem un veselības maisījumiem

    Parastā cena No €5,40
    Parastā cena €6,48 Izpārdošanas cena No €5,40
  • Krustnagliņas Maltas

    Spēcīga, aromātiska garšviela cepšanai un mērcēm

    Parastā cena No €7,90
    Parastā cena €9,48 Izpārdošanas cena No €7,90
  • Koriandrs Malts

    Silta, citrusaina garšviela karijiem un marinādēm

    Parastā cena No €3,40
    Parastā cena €4,08 Izpārdošanas cena No €3,40
  • Ķiploku Pulveris

    Garšīga un asa garšviela visiem ēdieniem

    Parastā cena No €4,90
    Parastā cena €5,88 Izpārdošanas cena No €4,90
  • Ķimenes Maltas

    Smalki samaltas ķimenes, ideāli piemērotas gaļas, mērču un sautējumiem

    Parastā cena No €7,40
    Parastā cena €8,88 Izpārdošanas cena No €7,40
  • Kardamons Malts

    Citrusains, aromātisks garšviela tējai un saldumiem

    Parastā cena No €7,40
    Parastā cena €8,88 Izpārdošanas cena No €7,40
  • Ingvers malts

    Silts, ass pulveris gatavošanai un cepšanai

    Parastā cena No €5,40
    Parastā cena €6,48 Izpārdošanas cena No €5,40
  • Fenhelis Malts

    Salds, lakricas garšas garšviela zupām un gaļai

    Parastā cena No €4,40
    Parastā cena €5,28 Izpārdošanas cena No €4,40
  • Baltie Pipari Malti

    Maigāks par melnajiem pipariem, lieliski piemērots mērcēm

    Parastā cena No €7,90
    Parastā cena €9,48 Izpārdošanas cena No €7,90
FAQ Image

Biežāk uzdotie jautājumi

Garšvielas jāuzglabā hermētiskos traukos, pasargājot no karstuma, gaismas un mitruma. Veselas garšvielas uzglabājas ilgāk nekā maltas garšvielas, taču, lai saglabātu aromātu un iedarbīgumu, abas garšvielas jāuzglabā vēsā un sausā vietā.

Veselas garšvielas var kalpot 2-4 gadus, bet maltas garšvielas parasti saglabājas svaigas 1-3 gadus. Tomēr garšvielu derīguma termiņš tradicionālajā izpratnē “nebeidzas” - laika gaitā tās vienkārši zaudē savu garšu un iedarbību.

Tādi garšvielu maisījumi kā Garam Masala, Taco Mix un itāļu garšvielu maisījums piešķir ēdieniem dziļumu, un tiem nav nepieciešams izmantot vairākas garšvielas. Tās var izmantot gaļas ieziešanai, dārzeņu pasniegšanai vai pievienot zupām un sautējumiem, lai piešķirtu papildu garšu.

Garšvielas parasti neveido pelējumu, ja vien tās nav pakļautas mitruma iedarbībai. Ja garšviela smaržo vāji vai tai ir ķepas, iespējams, tā ir uzsūcusi mitrumu, un tā ir jānomaina.

Tādas garšvielas kā kanēlis, kajēnas pipari, kurkuma un melnie pipari var palīdzēt uzlabot vielmaiņu, veicināt gremošanu un tauku dedzināšanu.

Žāvētus garšaugus, piemēram, raudeni, timiānu un rozmarīnu, pievieno gatavošanas procesa sākumā, lai tie paspētu izdalīt savas garšas īpašības. Turpretī svaigi garšaugi jāpievieno beigās, lai iegūtu vislabāko garšu.

Pievienojiet piena produktus (jogurtu, krējumu, pienu), lai līdzsvarotu karstumu. Pievienojiet nedaudz cukura vai medus, lai neitralizētu pikantumu. Pievienojiet vairāk galveno sastāvdaļu (piemēram, buljona, tomātu vai kartupeļu), lai atšķaidītu garšvielas.

Pamata garšvielas: Ikdienas ēdiena gatavošanai: Sāls, melnie pipari, ķimenes, koriandrs, paprika, ķiploku pulveris. Cepšanai: garšvielas: kanēlis, muskatrieksts, garšviela. Pikantiem ēdieniem: čili pulveris, kajēnas pipari, sinepju sēklas. Vidusjūras un itāļu ēdieniem: Sastāvdaļas: raudene, baziliks, rozmarīns, timiāns.