Kolekcija: Grila kolekcija

Spice Herbs Land's Grill Collection ir ideāli piemērots grilēšanas entuziastiem. Šī kolekcija ar dūmu paprikas malto garšvielu maisījumu, sīpolu granulām un melnajiem pipariem bagātina grilēšanas pieredzi ar bagātīgām, izteiksmīgām garšām. Ideāli piemērots gaļas, dārzeņu un citu ēdienu garšas un dūmakainības piešķiršanai. Uzlabojiet savu grilēšanas spēli ar šīm svarīgākajām garšvielām.

Default collection image
  • Grila kolekcija - 4 gabalu iepakojums

    Grila komplekts 4 – ideāli gabali maksimālai BBQ garšai

    Parastā cena €31,19
    Parastā cena €37,43 Izpārdošanas cena €31,19
    400g €31,19 (€37,43)
  • Zivju kolekcija - 4 gabaliņu iepakojums

    Svaigu zivju komplekts 4 – kvalitatīvi jūras produkti ēdieniem

    Parastā cena €22,79
    Parastā cena €27,35 Izpārdošanas cena €22,79
    400g €22,79 (€27,35)
  • Gaļas kolekcija - 6 gabalu iepakojums

    Gaļas komplekts 6 – svaigi, augstākās kvalitātes gabali jums

    Parastā cena €38,39
    Parastā cena €46,07 Izpārdošanas cena €38,39
    600g €38,39 (€46,07)
  • Gaļas kolekcija - 4 gabalu iepakojums

    Gaļas komplekts 4 – svaigi, augstākās kvalitātes gabali

    Parastā cena €26,39
    Parastā cena €31,67 Izpārdošanas cena €26,39
    400g €26,39 (€31,67)
FAQ Image

Biežāk uzdotie jautājumi

Garšvielas jāuzglabā hermētiskos traukos, pasargājot no karstuma, gaismas un mitruma. Veselas garšvielas uzglabājas ilgāk nekā maltas garšvielas, taču, lai saglabātu aromātu un iedarbīgumu, abas garšvielas jāuzglabā vēsā un sausā vietā.

Veselas garšvielas var kalpot 2-4 gadus, bet maltas garšvielas parasti saglabājas svaigas 1-3 gadus. Tomēr garšvielu derīguma termiņš tradicionālajā izpratnē “nebeidzas” - laika gaitā tās vienkārši zaudē savu garšu un iedarbību.

Tādi garšvielu maisījumi kā Garam Masala, Taco Mix un itāļu garšvielu maisījums piešķir ēdieniem dziļumu, un tiem nav nepieciešams izmantot vairākas garšvielas. Tās var izmantot gaļas ieziešanai, dārzeņu pasniegšanai vai pievienot zupām un sautējumiem, lai piešķirtu papildu garšu.

Garšvielas parasti neveido pelējumu, ja vien tās nav pakļautas mitruma iedarbībai. Ja garšviela smaržo vāji vai tai ir ķepas, iespējams, tā ir uzsūcusi mitrumu, un tā ir jānomaina.

Tādas garšvielas kā kanēlis, kajēnas pipari, kurkuma un melnie pipari var palīdzēt uzlabot vielmaiņu, veicināt gremošanu un tauku dedzināšanu.

Žāvētus garšaugus, piemēram, raudeni, timiānu un rozmarīnu, pievieno gatavošanas procesa sākumā, lai tie paspētu izdalīt savas garšas īpašības. Turpretī svaigi garšaugi jāpievieno beigās, lai iegūtu vislabāko garšu.

Pievienojiet piena produktus (jogurtu, krējumu, pienu), lai līdzsvarotu karstumu. Pievienojiet nedaudz cukura vai medus, lai neitralizētu pikantumu. Pievienojiet vairāk galveno sastāvdaļu (piemēram, buljona, tomātu vai kartupeļu), lai atšķaidītu garšvielas.

Pamata garšvielas: Ikdienas ēdiena gatavošanai: Sāls, melnie pipari, ķimenes, koriandrs, paprika, ķiploku pulveris. Cepšanai: garšvielas: kanēlis, muskatrieksts, garšviela. Pikantiem ēdieniem: čili pulveris, kajēnas pipari, sinepju sēklas. Vidusjūras un itāļu ēdieniem: Sastāvdaļas: raudene, baziliks, rozmarīns, timiāns.