Kolekcija: Dzirnaviņas

Default collection image
  • Piecu Piparu Maisījums

    Līdzsvarots piecu izteiksmīgu piparu maisījums

    Parastā cena No €4,40
    Parastā cena €5,28 Izpārdošanas cena No €4,40
  • Baltie Pipari Zirnīšos

    Maigāks par melnajiem pipariem, ideāli krēmīgiem ēdieniem

    Parastā cena No €5,40
    Parastā cena €6,48 Izpārdošanas cena No €5,40
  • Melnie Pipari Zirnīšos

    Klasiska, spēcīga garša jebkuram ēdienam

    Parastā cena No €4,40
    Parastā cena €5,28 Izpārdošanas cena No €4,40
  • Smaržīgie Pipari Zirnīšos

    Silta, krustnagliņām līdzīga garšviela saldiem un sāļiem ēdieniem

    Parastā cena No €3,90
    Parastā cena €4,68 Izpārdošanas cena No €3,90
  • Zaļie pipari zirnīšos

    Maigāks, augļu pipars mērcēm

    Parastā cena No €4,40
    Parastā cena €5,28 Izpārdošanas cena No €4,40
  • Rozā Pipari Zirnīšos

    Saldas, nedaudz pikantas ogas garšvielām.

    Parastā cena No €3,90
    Parastā cena €4,68 Izpārdošanas cena No €3,90
  • Piecu Piparu Maisījums Rupji Malts

    Spēcīgs piecu izteiksmīgu piparu maisījums

    Parastā cena No €5,40
    Parastā cena €6,48 Izpārdošanas cena No €5,40
  • Garšvielu Maisījums Citrona Pipari

    Spilgts, citrusains piparu maisījums

    Parastā cena No €7,90
    Parastā cena €9,48 Izpārdošanas cena No €7,90
  • Melnie pipari rupja maluma

    Rupji malti melnie pipari — trekns, ass aromāts garšvielām

    Parastā cena No €4,90
    Parastā cena €5,88 Izpārdošanas cena No €4,90
  • Četru Piparu Maisījums

    Izteiksmīgs melno, balto, zaļo un rozā piparu maisījums

    Parastā cena No €4,40
    Parastā cena €5,28 Izpārdošanas cena No €4,40
FAQ Image

Biežāk uzdotie jautājumi

Garšvielas jāuzglabā hermētiskos traukos, pasargājot no karstuma, gaismas un mitruma. Veselas garšvielas uzglabājas ilgāk nekā maltas garšvielas, taču, lai saglabātu aromātu un iedarbīgumu, abas garšvielas jāuzglabā vēsā un sausā vietā.

Veselas garšvielas var kalpot 2-4 gadus, bet maltas garšvielas parasti saglabājas svaigas 1-3 gadus. Tomēr garšvielu derīguma termiņš tradicionālajā izpratnē “nebeidzas” - laika gaitā tās vienkārši zaudē savu garšu un iedarbību.

Tādi garšvielu maisījumi kā Garam Masala, Taco Mix un itāļu garšvielu maisījums piešķir ēdieniem dziļumu, un tiem nav nepieciešams izmantot vairākas garšvielas. Tās var izmantot gaļas ieziešanai, dārzeņu pasniegšanai vai pievienot zupām un sautējumiem, lai piešķirtu papildu garšu.

Garšvielas parasti neveido pelējumu, ja vien tās nav pakļautas mitruma iedarbībai. Ja garšviela smaržo vāji vai tai ir ķepas, iespējams, tā ir uzsūcusi mitrumu, un tā ir jānomaina.

Tādas garšvielas kā kanēlis, kajēnas pipari, kurkuma un melnie pipari var palīdzēt uzlabot vielmaiņu, veicināt gremošanu un tauku dedzināšanu.

Žāvētus garšaugus, piemēram, raudeni, timiānu un rozmarīnu, pievieno gatavošanas procesa sākumā, lai tie paspētu izdalīt savas garšas īpašības. Turpretī svaigi garšaugi jāpievieno beigās, lai iegūtu vislabāko garšu.

Pievienojiet piena produktus (jogurtu, krējumu, pienu), lai līdzsvarotu karstumu. Pievienojiet nedaudz cukura vai medus, lai neitralizētu pikantumu. Pievienojiet vairāk galveno sastāvdaļu (piemēram, buljona, tomātu vai kartupeļu), lai atšķaidītu garšvielas.

Pamata garšvielas: Ikdienas ēdiena gatavošanai: Sāls, melnie pipari, ķimenes, koriandrs, paprika, ķiploku pulveris. Cepšanai: garšvielas: kanēlis, muskatrieksts, garšviela. Pikantiem ēdieniem: čili pulveris, kajēnas pipari, sinepju sēklas. Vidusjūras un itāļu ēdieniem: Sastāvdaļas: raudene, baziliks, rozmarīns, timiāns.